8οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Tuesday, 3 June, 2025 - 09:00 to Sunday, 8 June, 2025 - 17:00

Οι 8οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 έρχονται στο Λουτράκι τον Ιούνιο του 2025! Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εταιρικού Αθλητισμού και Υγείας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή τη μεγάλη γιορτή, όπου θα γίνει μια συγκέντρωση με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Εκδηλώσεις

Τελετή Έναρξης & Λήξης στο Λουτράκι σε εορταστική ατμόσφαιρα! Όλοι οι αθλητές από τις χώρες-μέλη θα συμμετάσχουν σε μια υπέροχη παρέλαση κατά την Τελετή Έναρξης των Αγώνων. Θα πραγματοποιηθούν Unique Every Day Events και η Τελετή Λήξης θα είναι μια μεγαλειώδης, φαντασμαγορική γιορτή.

Προορισμός

> Περιτριγυρισμένη από μια σειρά από εκπληκτικές θάλασσες και βουνά, αυτή η ασφαλής και φιλική προς το ταξίδι χώρα είναι γεμάτη με θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε: διάσημους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και γκαλερί σύγχρονης και κλασικής τέχνης, spa, καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ, δρόμο αγορές και παζάρια, υπαίθριους κινηματογράφους, αμμώδεις παραλίες, γραφικά ελληνικά νησιά σε κοντινή απόσταση και 300 ηλιόλουστες μέρες.
> Η ιατρική, η φιλοσοφία, το δράμα, ο αθλητισμός και οι επιστήμες, όλα προήλθαν από την Αρχαία Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες από διάφορες χώρες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν την πατρίδα των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων.
> Το Λουτράκι, η πύλη της Μυθικής Πελοποννήσου, είναι ένας μοναδικός προορισμός, ιδανικός για τουρισμό όλο το χρόνο, σε απόσταση 80 χλμ από την πόλη της Αθήνας και 3 χλμ από την Κόρινθο.
> Η Thermal city είναι ο απόλυτος παραθαλάσσιος ταξιδιωτικός προορισμός με μεσογειακό κλίμα, εύκολη πρόσβαση και εξαιρετικές επιλογές διαμονής και γαστρονομίας.
> Το Λουτράκι είναι μια διεθνής αθλητική πόλη με εξαιρετικές αθλητικές υποδομές που για πάνω από 20 χρόνια υποδέχεται με επιτυχία πολλές σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, αφού περισσότεροι από 40.000 αθλητές έχουν συμμετάσχει σε πρωταθλήματα & διοργανώσεις!
> Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τακτικές και πολλαπλές καθημερινές πτήσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να φτάσουν, στην πλειονότητά τους, με άμεσες πτήσεις από τις περισσότερες χώρες και ηπείρους. Σε απόσταση αναπνοής, μόλις 80 χιλιόμετρα από το Λουτράκι.

Sports