Συνάντηση Εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Μιχελόγγονα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του L.T.O

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αθανάσιο Μιχελόγγονα υποδέχτηκαν στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του L.T.O. Τον Αντιπεριφερειάρχη συνοδεύαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Τάσος Σακελλαρίου.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με πλούσια ατζέντα θεμάτων που αφορούν στην Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή του Δήμου, την συνεργασία μεταξύ Οργανισμού και Περιφέρειας σε κοινές δράσεις καθώς και για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής αναφορικά με την μελλοντική τουριστική της ανάπτυξης. Επίσης τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα όπως η υποστήριξη των δράσεων τουριστικής προβολής του L.T.O, η λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών στον Ισθμό, η συμμετοχή σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις κλπ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν σε κοινή στρατηγική και χάραξη κοινού πλάνου συνεργασίας για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας, η οποία θα συνεισφέρει για επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.  

Στην συνάντηση παρόντες εκ μέρους του Δ.Σ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου ήταν ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Καραβούλης, ο Γραμματέας, κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας, κ. Δημήτρης Βλάσσης, το μέλος κ. Γιάννης Αλεξανδρής και το Αν. Μέλος κ. Άλκης Δρίτσας, οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τη νέα θέση του κ. Μιχελόγγονα, ευχόμενοι να έχει μια δυναμική, παραγωγική και αποτελεσματική παρουσία.