Ορεινός Αγώνας Γερανείων

Sunday, 2 April, 2023 - 08:00

O «Ορεινός Αγώνας Γερανείων», έχει καταφέρει να γίνει μία διοργάνωση «θεσμός» για το δρομικό κοινό της χώρας. Με την πάροδο των χρόνων αναβαθμίστηκε, από ένα γεγονός τοπικού χαρακτήρα -που απευθυνόταν σε αθλητές και αθλήτριες του νομού- σε αγώνα πανελλαδικής εμβέλειας. Κύριο χαρακτηριστικό του: η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της διαδρομής του, που έχει συμβάλλει σε μαζικές συμμετοχές και στις έξι προηγούμενες διοργανώσεις.
Γι’ αυτή την επιτυχία ωστόσο, δεν αρκεί μονάχα το φυσικό κάλλος της περιοχής μας. Όραμα, αφοσίωση, αγάπη και αποφασιστικότητα είναι τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού, πίσω από αυτό τον θεσμό. Όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται στα πρόσωπα των εθελοντών μας, μελών και φίλων του «Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου» με τη συνδρομή των οποίων, γίνεται εφικτή η πλαισίωση όλων των δύσκολων και απαιτητικών σημείων της διαδρομής. Τόσο την Κυριακή 2 Απριλίου όσο και τις προηγούμενες ημέρες για την προετοιμασία του αγώνα, οι ογδόντα και πλέον εθελοντές μας θα φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια ώστε οι αθλητές ν’ απολαύσουν συνολικά τη διοργάνωση.
Ξεχωριστή αποτελεί φέτος η συνεργασία μας με τη ΔΕΥΑΛ, με στόχο την προώθηση του νερού Λουτρακίου και την ευαισθητοποίηση κοινού και αθλητών στα ζητήματα της χρήσης του.
Η διαδρομή του αγώνα μιμείται τον κύκλο του νερού με την αφετηρία και τον τερματισμό να ταυτίζονται στο ύψος της θάλασσας. Νερό, βουνό και θάλασσα, τα τρία  βασικά χαρακτηριστικά του τόπου μας αναδεικνύονται εξ ολοκλήρου και ξεχωριστά μέσα από αυτή τη διοργάνωση.
Κυριακή 2 Απριλίου σας περιμένουμε όλους στην πόλη μας !
Κάντε την Εγγράφη σας τώρα στον παρακάτω συνδέσμο

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fevent.athletopia.com%2Forei...Ο

 

  • Όλοι οι τρόποι πληρωμής
  • Μετά την εγγραφή σας κατεβάστε την εφαρμογή του Athletopia  ώστε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις για το event!
Sports